Välkommen till Ardea Parkettslipning AB – Din Expert på Golvslipning i Malmö

Ardea Parkettslipning AB är en familjeägd företag som specialiserar sig på golvslipning och reparation av trägolv i Malmö och dess omgivningar. Vår dedikation till kvalitet och höga standarder gör oss till det självklara valet för kunder som söker professionell golvslipning.

Vår grundare Alex Hudson, har över 18 års branscherfarenhet och har tidigare drivit ett framgångsrikt golvslipningsföretag i sin hemstad, London. Med denna rika erfarenhet har han fört med sig höga kompetensnivåer och ett engagemang för att leverera överlägsen service till våra kunder.

Ardea Parkettslipning AB strävar efter att erbjuda professionell service till rimliga priser. Vi använder de bästa slipmaskinerna och kvalitativa ytbehandlingar för att uppnå och överträffa höga standarder. Vi är passionerade för att återställa och förbättra trägolv till sitt bästa skick.

Kontakta oss på för att diskutera ditt projekt. Hos Ardea Parkettslipning AB är varje golv ett konstverk, och vi ser fram emot att skapa ett mästerverk i ditt hem eller företag.

Hört från kunder

"Jättefint! Vi var där i eftermiddag och vi är väldigt nöjda med golven och hur smidigt allt har funkat. Stort tack för mycket bra jobb från er båda."
/ Christian och Eva, Hästhagen
 

"Hej, vi blev överförväntan nöjda! Ett mycket väl genomfört jobb och kan gärna rekommendera Alex till andra :-)"
/ Sofie, Höllviken

"Vi är supernöjda med golvet. Det är som nytt. Ett stort tack ska ni ha! Hälsa Alex och tacka för ett väl genomfört arbete."
 / Mikaela, Malmö